Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Më shumë hapësirë për të gjithë

RAPID

Më shumë hapësirë për të gjithë

Më shumë hapësirë për të gjithë

Më shumë hapësirë për të gjithë

Më shumë hapësirë për të gjithë

Më shumë hapësirë për të gjithë

Më shumë hapësirë për të gjithë

6 arsyet pse: ŠKODA RAPID

Dizajni

Praktike dhe e këndshme: ŠKODA RAPID Sport me dizajnin e saj dinamik dhe elegant është kaq i rastësishëm saqë një makinë familjare nuk duket si e tillë.

6 arsyet pse: ŠKODA RAPID

Disqet

Zgjidhni nga larmia e disqeve prej aliazhi të lehtë për automjetin tuaj dhe dizenjoni ju vetë RAPID-in tuaj.

6 arsyet pse: ŠKODA RAPID

Hapësira

Cilatdo qofshin planet tuaja: Në bagazhin e RAPID Sport garantohet një vëllim ngarkese deri në 1.490 litra hapësirë.

6 arsyet pse: ŠKODA RAPID

Motorët

RAPID vjen me tre motorë benzine dhe dy motorë nafte.

6 arsyet pse: ŠKODA RAPID

Siguria

I sigurt në rrugë në sajë të sistemeve të asistencës. RAPID-i është i pajisur me një shumëllojshmëri asistentësh, duke e bërë udhëtimin tuaj edhe më të sigurt.

6 arsyet pse: ŠKODA RAPID

Simply Clever

Në përputhje me filozofinë e tij "Simply Clever", ka detaje të vogla që bëjnë që çdo udhëtim me RAPID të jetë gjithnjë një përvojë e mrekullueshme.

Simply Clever Technology

RAPID-i i ri