Hapësira e bagazhit Škoda Octavia

Programi i rrjetës

Sistemi i rrjetës pengon rrëshqitjen e objekteve dhe mund të organizohet ndryshe.

Hapësira e bagazhit

Elementi fiksues

Me anë të elementit fiksues, objektet nuk mund të rrëshqasin në mënyrë të pa kontrolluar në bagazh.

Hapësira e bagazhit

Bashkuesi i rimorkios

Bashkuesi i rimorkios së Octavia është i çmontueshëm me stabilizim elektronik të rimorkios me një lidhje me 13-kunja.

Hapësira e bagazhit

Ganxhat fiksuese në bagazh

Ganxhat e bagazhit të Octavia-s janë të dobishme, sidomos për të varur ose vendosur çantat.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore