Komoditeti Škoda Octavia

Sistemi i kondicionimit të ajrit

Me sistemin e kondicionimit të ajrit, Octavia mban kokën tuaj të freskët gjithmonë.

Komoditeti Škoda Octavia

Kroskot me ftohje

Ushqimi juaj mbahet mirë gjatë udhëtimit në kroskotin e ftohtë dhe me ndriçim.

Komoditeti Škoda Octavia

Timon me ngrohje

Me timonin multifunksional të lëkurës, ju mund të komandoni si radion ashtu edhe telefonin dhe në mënyrë alternative edhe kutinë e shpejtësisë DSG (transmision i dyfishtë). Në mënyrë opsionale, timoni mund të pajiset me funksionin e ngrohjes, i cili mund të komandohet me anë të sistemit info-argëtues. Gishtat e ftohtë i përkasin të shkuarës!

Komoditeti Škoda Octavia

Mbajtësi i multimedias

Pajisjet e jashtme mund të transportohen në mbajtësin e multimedias të mbajtësit dual të pijeve në konsolën qendrore.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore