Skoda Octavia

Škoda Connect

Skoda Connect përfshin shërbime online të cilat kryesisht shërbejnë për të garantuar sigurinë tuaj. Shërbimet lejojnë akses të përshtatshëm në informacionin online dhe të automjetit.

Skoda Octavia Konnektivität

Skoda Connect: Infotainment online

Lidhni sistemin tuaj të informacionit argëtues Skoda me internetin dhe hapni botën e madhe të shërbimeve online, p.sh. merrni me informacion aktual të trafikut dhe bllokimit të ose sugjerimet të rrugëve të lira.

Skoda Octavia

Pozicioni parkimit

Merrni informacion për pozicionin e saktë të makinës suaj në parkingje të mëdha, nga kudo në celularin tuaj, me adresën, orën dhe datën e parkimit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore