Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Asistentët e sigurisë ŠKODA OCTAVIA

Kontrolli automatik i distancës (ACC)

Përveç funksionit të rregullt të kontrollit të shpejtësisë, ACC mban një distancë të sigurt nga automjetet përpara duke përdorur një radar në grilën e përparme.

Asistentët e sigurisë ŠKODA OCTAVIA

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore