Asistentët e sigurisë Škoda Octavia

Asistenti ballor me mbrojtës për këmbësorët

Sistemi i asistencës ballore me radar në grilën e përparme, shërben për të monitoruar distancën e automjetit përpara, duke përfshirë ngadalësim dhe frenim automatik. Octavia e re është e pajisur me asistentë ballorë të cilët janë përforcuar me mbrojtjen e avancuar të këmbësorëve që paralajmëron drejtuesin me sinjal audio-vizual dhe një shtypje të lehtë të frenave.

Asistentët e sigurisë Škoda Octavia

Asistenti i korsisë

Sensorët radar në prapakolp kontrollojnë vendet qorre dhe makinat mbrapa. Bazuar në distancën dhe shpejtësinë e automjeteve përreth, sensorët vendosin nëse paralajmërimi i drejtuesit është me vend apo jo.

Asistentët e sigurisë Škoda Octavia

Asistenti i korsisë

Sensorët radar në prapakolp kontrollojnë vendet qorre dhe makinat mbrapa. Bazuar në distancën dhe shpejtësinë e automjeteve përreth, sensorët vendosin nëse paralajmërimi i drejtuesit është me vend apo jo.

Asistentët e sigurisë Škoda Octavia

Detektimi i lodhjes

Detektimi i lodhjes paralajmëron drejtuesin me sinjal optik dhe akustik.

Asistentët e sigurisë Škoda Octavia

Asistentët e sigurisë Škoda Octavia

Ndiq korsinë

Asistenti i korsisë (Lane Assist) paralajmëron në rast të një dalje të pamenduar nga korsia dhe neutralizon një ndryshim të paqëllimtë të korsisë me një ndërhyrje aktive në timon. Autonomia e shoferit mbetet gjithmonë e garantuar.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore