Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Siguria ŠKODA OCTAVIA

Airbag për drejtuesin dhe pasagjerin para

Airbag-u për drejtuesin dhe pasagjerin tek OCTAVIA ofron një siguri gjatë drejtimit të automjetit, ndërsa airbag-u i pasagjerit mund të çaktivizohet.

Siguria ŠKODA OCTAVIA

Airbag-ët e pasmë anësorë

Airbag-ët e pasmë anësorë sigurojnë që pasagjërët tuaj të udhëtojnë gjithmonë të sigurt.

Siguria ŠKODA OCTAVIA

Siguria ŠKODA OCTAVIA

Airbag tek gjunjët

Airbag-u tek gjunjët mbrojnë gjunjët dhe këmbët e drejtuesit nga kontakti i fortë me boshtin e timonit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore