Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA OCTAVIA Simply Clever

Kutia e çadrës

Mirëpritni shiun me buzëqeshje. Nën sediljen e pasagjerit ndodhet një kuti me një çadër origjinale ŠKODA. 

ŠKODA OCTAVIA Simply Clever

Telefonbox

Kjo mbajtëse telefoni e dobishme, e cila është e vendosur në pjesën e çelësit, përforcon sinjalin e telefonit tuaj celular. Në të njëjtën kohë ajo karikon celularin tuaj pa tel gjatë udhëtimit. 

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore