Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Komoditeti ŠKODA OCTAVIA

Timon me ngrohje

Me timonin multifunksional të lëkurës, ju mund të komandoni si radion ashtu edhe telefonin dhe në mënyrë alternative edhe kutinë e shpejtësisë DSG (transmision i dyfishtë). Timoni mund të pajiset me funksionin e ngrohjes, i cili mund të komandohet me anë të sistemit info-argëtues.

Komoditeti ŠKODA OCTAVIA

Mbajtësi i multimedias

Pajisjet e jashtme mund të transportohen në mbajtësin e multimedias të mbajtësit dual të pijeve në konsolën qendrore.

Komoditeti ŠKODA OCTAVIA

Ekrani me ngjyra Maxi-DOT

Në sajë të sistemeve të reja, ju mund të parandaloni situatat kritike në trafik ose të zbusni pasojat e mundshme të tyre. Ndër risitë e OCTAVIA-s bën pjesë edhe ekrani me ngjyra Maxi-DOT. Ndër të tjera, funksionet e sistemeve ndihmëse shfaqen në fushëpamjen e shoferit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore