ŠKODA OCTAVIA Dobishmëria

Përmasat e bagazhit

Bagazhi ofron një kapacitet prej 590 litrash dhe një total prej 1.580 litrash me mbështetëse sediljesh të palosura.

ŠKODA OCTAVIA Dobishmëria

Kapaciteti

Me këto përmasa bagazhi, mund të transportoni edhe sendet me dimensione të jashtëzakonshme, nëse kërkohet. Sediljet e përparme mund të palosen duke përdorur butonin zhbllokues të gjendur në bagazh. Kjo e bën ngarkimin e automjetit edhe më të lehtë. 

ŠKODA OCTAVIA Dobishmëria

Lejohet shtrirja

Nga tani, mund të dëshironi udhëtime të gjata në sediljen e pasme. Përveç sediljeve të rehatshme, OCTAVIA ofron hapësirë të mjaftueshme për çdo pasagjer.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore