Škoda Octavia Dizajni

Unik dhe i shumëllojshëm njëkohësisht

Përmirësimi i një ikone është sfidë e madhe. Tek Škoda Octavia, kemi kombinuar të gjitha gjërat e mira që e bën atë një automjet modern dhe madje e ka përmirësuar më tepër atë. Rezultati është një makinë që duket brilante, ashtu si në ngarje. Ndryshimi në dizajn përfshin skajet kristalore që i japin automjetit një pamje guximtare.

Škoda Octavia Dizajni

Dritat e gjata plotësisht LED

Fenerët e dyfishtë i japin mjetit një pamje të pangatërrueshme me teknologjinë LED.

Škoda Octavia Dizajni

Shiritat LED

Ndriçimi i brendshëm LED përshtatet në 10 ngjyra të ndryshme.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore