Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA OCTAVIA Combi Infotainment

Radio Swing

Radioja "Swing" ka një ekran me ngjyra dhe me prekje 6,5-inç si dhe një portë karte memorieje SD dhe dy sintonizues.

ŠKODA OCTAVIA Combi Infotainment

Radio Bolero

Radioja Bolero ka një ekran me prekje dhe me ngjyra 8-inç, një portë karte memorie SD, sintonizues dual, SmartLink, SmartGate si dhe ndërfaqe WLAN për transferimin e të dhënave të automjetit në smartfon, tablet apo laptop.

ŠKODA OCTAVIA Combi Infotainment

Radio-Navigimi Amundsen

Sistemi i radios dhe i navigimit Amundsen ka një ekran me prekje dhe me ngjyra 8-inç, dy porta karte memorie SD, sintonizues dual për radio dhe shumë më tepër. Funksioni Media Command ju jep akses në navigimin e përzgjedhur dhe funksionet e radios, duke përdorur ŠKODA Command App në smartfonin apo tabletin tuaj.

ŠKODA OCTAVIA Combi Infotainment

Radio Navigation Columbus

Sistemi i radios dhe i navigimit përfshin një njohës të sinjaleve rrugore dhe është i pajisur me një ekran 9,2-inç me ngjyra dhe me prekje, dy porta karte memorie SD, një lexues DVD-je, SmartLink, SmartGate dhe shumë funksione të tjera. Krahas Media Command sistemi info-argëtues Columbus ka gjithashtu një asistent trafiku.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore