Bagazhi Škoda Octavia Combi

Programi i rrjetës

Sistemi i rrjetës pengon rrëshqitjen e objekteve dhe mund të organizohet ndryshe.

Škoda Octavia Combi Kofferraum

Elementi fiksues

Me anë të elementit fiksues, objektet nuk mund të rrëshqasin në mënyrë të pa kontrolluar në bagazh.

Bagazhi Škoda Octavia Combi

Hapësira të modifikueshme magazinimi

Dyshemeja e ndryshueshme e bagazhit të Octavia Combi ka një sipërfaqe të sheshtë në skaj, çka e lehtëson edhe më shumë ngarkimin dhe shkarkimin e sendeve.

Bagazhi Škoda Octavia Combi

Kapaciteti

Me këto përmasa bagazhi të Octavia Combi mund të transportoni edhe sendet me dimensione të jashtëzakonshme, nëse kërkohet.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore