Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA OCTAVIA Combi Asistentët e komfortit

Rregullatori automatik i distancës ACC

Krahas funksionit normal të kontrollit të shpejtësisë, ACC ruan një distancë të sigurt nga mjetet përpara, duke përdorur radarin në grilën e përparme.

ŠKODA OCTAVIA Combi Asistentët e komfortit

Asistenti i dritave të gjata

Ju tani mund të udhëtoni  me dritat e gjata pa verbuar shoferët që afrohen. Sipas situatës, asistenti i dritave alternon dritat e gjata dhe ato të shkurtra.

ŠKODA OCTAVIA Combi Asistentët e komfortit

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore