Siguria Škoda Octavia Combi

Airbag për drejtuesin dhe pasagjerin para

Airbag-u për drejtuesin dhe pasagjerin tek Octavia Combi ofron një siguri gjatë drejtimit të automjetit, ndërsa airbag-u i pasagjerit mund të çaktivizohet.

Siguria Škoda Octavia Combi

Airbag-ët e pasëm anësorë

Airbag-ët e pasëm anësorë sigurojnë që pasagjërët tuaj të udhëtojnë gjithmonë të sigurt.

Siguria Škoda Octavia Combi

Airbag tek gjunjët

Airbag-u tek gjunjët mbrojnë gjunjët dhe këmbët e drejtuesit nga kontakti i fortë me boshtin e timonit.

Siguria Škoda Octavia Combi

Siguria Škoda Octavia Combi

Siguria Škoda Octavia Combi

Siguria Škoda Octavia Combi

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore