Komoditeti ŠKODA OCTAVIA Combi

Timon me ngrohje

Me timonin multifunksional të lëkurës, ju mund të komandoni si radion ashtu edhe telefonin dhe në mënyrë alternative edhe kutinë e shpejtësisë DSG (transmision i dyfishtë). Timoni mund të pajiset me funksionin e ngrohjes, i cili mund të komandohet me anë të sistemit info-argëtues.

Komoditeti ŠKODA OCTAVIA Combi

Mbajtësi i multimedias

Pajisjet e jashtme mund të transportohen në mbajtësin e multimedias të mbajtësit dual të pijeve në konsolën qendrore.

Komoditeti ŠKODA OCTAVIA Combi

Ekrani me ngjyra Maxi-DOT

Në sajë të sistemeve të reja, ju mund të parandaloni situatat kritike në trafik ose të zbusni pasojat e mundshme të tyre. Ndër risitë e OCTAVIA Combi bën pjesë edhe ekrani me ngjyra Maxi-DOT. Ndër të tjera, funksionet e sistemeve ndihmëse shfaqen në fushëpamjen e shoferit.

Komoditeti ŠKODA OCTAVIA Combi

Timon me ngrohje

Me timonin multifunksional të lëkurës, ju mund të komandoni si radion ashtu edhe telefonin dhe në mënyrë alternative edhe kutinë e shpejtësisë DSG (transmision i dyfishtë). Timoni mund të pajiset me funksionin e ngrohjes, i cili mund të komandohet me anë të sistemit info-argëtues.

Komoditeti ŠKODA OCTAVIA Combi

DCC

Komoditeti ŠKODA OCTAVIA Combi

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore