Teknologjia ŠKODA OCTAVIA Combi

ŠKODA Connect

Shijoni panoramën mbresëlënëse 360-gradëshe dhe turet virtuale në ekranin kryesor, përmes një numri të madh destinacionesh, madje edhe para se të arrini atje.

*Google Street View për Austrinë është aktualisht i pa disponueshëm 

Teknologjia ŠKODA OCTAVIA Combi

Gjithmonë të lidhur – me ŠKODA Connect

Për të qenë të lidhur me internetin gjatë udhëtimit, nuk do të thotë vetëm akses në zbavitje dhe informacion, por edhe për të ofruar asistencë gjatë udhëtimit. ŠKODA CONNECT është porta juaj për një botë me mundësi të pa kufizuara komunikimi.

Teknologjia ŠKODA OCTAVIA Combi

Lidhjet USB

Lajm i mirë! Nuk bëhet më fjalë për lidhjen USB dhe prizën, sepse OCTAVIA Combi ofron një zgjidhje ideale. Dy porta USB dhe një prizë 230V i presin pasagjerët në sediljen e pasme. Krahas kësaj, ju do të gjeni porta AUX dhe një tjetër portë USB përpara.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore