Dizajni Skoda Octavia Combi

Vërtet praktik

Brenda ka një sërë sistemesh lidhjeje, komforti dhe sigurie që e bëjnë Skoda Octavia një klasë më vete. Skoda Octavia i qëndron filozofisë sonë për ndërtimin e automjeteve mahnitës që japin vetëm kënaqësi - Sot ashtu si dikur.

Dizajni Skoda Octavia Combi

Dritat e gjata plotësisht LED

Fenerët e dyfishtë i japin mjetit një pamje të pangatërrueshme me teknologjinë LED.

Dizajni Skoda Octavia Combi

Shiritat LED

Ndriçimi i brendshëm LED përshtatet në 10 ngjyra të ndryshme.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore