Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.
26.09.2018

ŠKODA Superb

Hapësirë f. sh.

filoz. Një nga format kryesore, të përgjithshme e objektive të qenies së materies në lëvizje, e cila shpreh karakteristikat e objekteve materiale, si gjatësinë, gjerësinë, lartësinë, formën, ndërtimin e tyre dhe largësinë ndërmjet tyre. Koha dhe hapësira.

Fjalori Shqip

 

Si do e projektonit udhëtimin perfekt? Ndoshta si një zhvendosje drejt një vendi ku mund të përjetoni emocione te forta. Si një takim pas një kohe të gjatë me një person të afërt apo një udhëtim në mes të një natyre magjepsëse, pa presion kohe? Ndoshta.

Po mjetin që do t'ju conte drejt këtij destinacioni? Ndoshta me shumë hapësirë, komod dhe intuitivë, të sigurtë e me një dizajn të mprehtë. Po nëse i shtojmë edhe shumë teknologji e shumë pajisje (motor nafte TDI, kambio automatike DSG, fenerë Bi-xenon, tapiceri alcantara, sistem navigimi Amundsen, kamera parkimi e shumë më tepër?). Ofertës ti shtojmë edhe 6,400 Euro kursim në cmim?

Përgjigjen e kemi. ŠKODA Superb.

Sot për 23,600 Euro