Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.
2018-04-20

Dashuri me Test Drive të parë...

 

ŠKODA E RE RAPID

Automatikisht xheloz me veten!

Po kërkoni një makinë që t'a dashuroni?

Ju sollëm makinën që ju dashuron! Modelin ŠKODA RAPID ku aq natyrshëm kombinohen dinamizmi dhe eleganca.

Kambio Automatike, disqe alumini, asistent dritash, sensorë parkimi në pjesën e pasme, Infotainment radio SWING, tavan xhami panoramik, Bi-Xenon Headlight, ngjyra metalike dhe shumë opsione të tjera, me çmimin e pabesueshëm prej 14,700 Euro zgjedhja bëhet më e ëmbël se kurrë.

Në përputhje me filozofinë e markës "Simply Clever", të pranishme shohim detaje të shumta, të cilat bëjnë që çdo udhëtim me RAPID të jetë një përvojë e mrekullueshme.

Parë nga aspekti i komoditetit, vlen të theksohet që modeli është vlerësuar për hapësirën e tij të bollshme. Cilatdo qofshin planet tuaja modeli garanton hapësirë jo vetëm për ju, por edhe për bagazhet tuaja që shkon deri në 1.490 l

Bëjeni tuajën sot dhe do t'a shihni veten me një sy tjetër!

 ŠKODA, Simply Clever!

 

Për më tepër informacion në lidhje me modelin na kontaktoni në:

+355 (0) 69 20 57 235 ,  

+355 (0) 69 20 57 740

Tel:  +355 (0) 4 240 7430    

E-mail: office(kwfat)porsche(kwfdot)al