Skoda Albania bashkon nxënësit në një garë çiklizmi

25.05.2023

"KIDS CYCLE RACE"

Një garë prej vërteti me biçikleta!

"KIDS CYCLE RACE", organizuar nga Skoda Albania në bashkëpunim me APR, bashkoi nxënësit në një garë çiklizmi. Së bashku ne ndamë fillimisht informacione bazike të domosdoshme për sinjalistikën rrugore, sjelljen në rrugë, biçikleten si mjet lëvizës, e më pas nisëm garën që u shoqërua me medalje, kupa dhe certifikata.