Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Drejtimi “front-wheel” dhe “all-wheel”

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE është në dispozicion me drejtimi "front wheel" dhe "all-wheel". Sistemi i drejtimit "all-wheel", i cili vjen si standard me motorët më të fuqishëm të benzinës dhe naftës, punon shpejt dhe në mënyrë mjaft inteligjente. Njësia e saj e kontrollit konstaton vazhdimisht çiftin rrotullues ideal për boshtin e pasëm. Në kushtet normale të drejtimit, sidomos me një ngarkesë të lehtë dhe gjatë rrëshqitjes, fuqia e motorit transferohet në konsum ekonomik të karburantit, kryesisht në rrotat e përparme.

Dizajni

Dizajni i jashtme dhe i brendshëm i individualizuar theksojnë shkathtësinë dhe dinamizmin e modelit të ri. Pjesa e brendshme ofron një mori detajesh të reja dhe karakteristika të tilla si sediljet sportive me materjalin Alcantara®.

Grilat e radiatorëve, pasqyrat anësore dhe konturet e dritareve anësore të ŠKODA KODIAQ SPORTLINE vijnë në ngjyrë të zezë. SUV-ja dallon për shkak të elementeve të zeza të projektimit në pjesën e poshtme të parakolpit të përparëm.

 

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore