Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA KODIAQ Clever Inside

Siguresa elektrike e fëmijëve

Me anë të shtypjes së një butoni, ju e bëni udhëtimin edhe më të sigurt për të dashurit tuaj. Sistemi i siguresës për fëmijët bën të mundur që dritaret dhe dyert anësore të mos hapen.

ŠKODA KODIAQ Clever Inside

Xhepi i sipërm i kroskotit

Xhepi i kroskotit në anën e pasagjerit ofron një hapësirë të madhe.

ŠKODA KODIAQ Clever Inside

Xhepi i poshtëm i kroskotit

Xhepi i poshtëm i kroskotit ka ajër të kondicionuar - për shembull, për freskimin e pijeve dhe ushqimeve.

ŠKODA KODIAQ Clever Inside

Mbështetësja e krahut në mes me Jumbo-Box

Në mbështetësen e përparme të krahut është një hapësirë e gjerë magazinuese e cila ju lejon të mbani pajisjet tuaja elektronike në mënyrë të sigurt. Hapësira magazinuese është e pajisur me një insert të kthyeshëm, i cili në njërën anë ju lejon të mbani pijet dhe monedhat, ndërsa në anën tjetër vendosjen e objekteve më të mëdha.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore