Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Siguria ŠKODA KODIAQ

Airbag-ët e shoferit dhe pasagjerit të parë

Airbag-u për shoferin është i vendosur në pjesën e boshtit të timonit. Airbag-u i pasagjerit të parë gjendet në kroskot dhe mund të çaktivizohet në rast se duhet të montohet një ndenjëse për fëmijë.

Siguria ŠKODA KODIAQ

Airbag tek gjunjët

Airbag-u nën boshtin e timonit mbron gjunjët dhe këmbët e shoferit.

Siguria ŠKODA KODIAQ

Airbag-ët e kokës

Airbag-ët e aktivizuar të kokës ndërtojnë një mbrojtje nga lart, e cila mbron jo vetëm pasagjerët e pjesës së përparme, por edhe pasagjerët mbrapa nga dëmtime të mundshme të kokës.

Siguria ŠKODA KODIAQ

Airbagët anësorë dhe të pasmë.

Këta katër airbagë shërbejnë si mbrojtje për shtyllën kurrizore e kraharorin e drejtuesit dhe pasagjerët tuaj nga goditjet anësore.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore