Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Komoditeti ŠKODA KODIAQ

Sistemi i Kontrollit Dinamik (DCC)

Kontrolli dinamik (DCC) monitoron vazhdimisht sjelljen e makinës dhe në varësi të zgjedhjes së profilit siguron një ngarje individuale sipas stilit përkatës; Normal, Komfort, Eco dhe Sport. Kështu ju transformoni KODIAQ nga automjet të rehatshëm transporti në një veturë sovrane.

Komoditeti ŠKODA KODIAQ

3-Zona-Climatronic

Me sistemin Climatronic me ndarje në 3 zona, shoferi, pasagjerët para ose mbrapa mund të vendosin temperaturën e dëshiruar në mënyrë individuale dhe kështu të shijojnë rehati maksimale të klimës.

Komoditeti ŠKODA KODIAQ

KESSY

Për modelet me KESSY (autorizim i menjëhershëm i hyrjes dhe funksioni i ndezjes komfort), butoni përkatës për ndezjen dhe fikjen e motorit është vendosur në boshtin e timonit.

Komoditeti ŠKODA KODIAQ

Climatronic

Sistemi elektronik i ajrit të kondicionuar me dy ose tre zona Climatronic ofron në çdo kohë një klimë optimale e të rehatshme dhe një pamje të përsosur.

Komoditeti ŠKODA KODIAQ

Personalizimi

Nëpërmjet sistemit info-argëtim, drejtues të ndryshëm mund të ruajnë konfigurimet e tyre përkatëse. Kjo përfshin regjimin e drejtimit, përshtatjen e sediljes elektrike të shoferit, kondicionerin e ajrit, radion, sistemin e navigimit, etj.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore