ŠKODA KODIAQ Komfort

KONTROLLI DINAMIK I AMORTIZIMIT (DCC)

Kontrolli dinamik i amortizimit (DCC) monitoron vazhdimisht sjelljen e ecjes dhe, nëpërmjet përzgjedhjes së profilit të ecjes, mund të përshtatet me stilin individual të ngarjes - Normal, Komfort, Eco dhe Sport. Kështu e shndërroni KODIAQ-un nga një automjet të rehatshëm transporti në një automjet sovran për terrene të vështira.

ŠKODA KODIAQ Komfort

3-Zona-Climatronic

Me Climatronic me 3 zona, shoferi, pasagjeri para ose ata mbrapa mund ta vendosin temperaturën e dëshiruar në mënyrë individuale dhe të shijojnë kështu një rehati maksimale të klimës.

ŠKODA KODIAQ Komfort

DSG (TRANSMETIMI AUTOMATIK)

Ndryshimi automatik i marshit e bën më të lehtë kontrollin e automjetit.

ŠKODA KODIAQ Komfort

VIRTUAL COCKPIT

Të gjitha infot në një shikim. Të dhënat e kompjuterit të bordit dhe informacione të tjera të tilla si të dhënat e navigimit shfaqen në një ekran 10,25".

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore