Škoda Kodiaq Komfort

KESSY

Me KESSY mund të hapni dhe mbyllni automjetin pa çelës. Sistemi njeh çelësin tuaj nga një distancë prej 1,5 metrash dhe çkyç dyert që të hapen në mënyrë të menjëhershme. Me KESSY, motori mund të ndizet thjesht duke shtypur një buton.

Škoda Kodiaq Komfort

Ngrohja e sediljeve

Ngrohja e sediljes në dimër apo ventilimi freskues në verë? Pse jo të dyja? Kodiaq ofrohet me sedilje të përparme dhe të pasme me ngrohje, ndërsa ventilimi opsional është i disponueshëm për sediljet para.

Škoda Kodiaq Komfort

Tavan xhami rrëshqitës panoramik

Tavani i madh panoramik prej xhami, me rrëshqitje dhe mbrojtje nga dielli, që vjen si pajisje opsionale, ofron dritë dhe ajër të mjaftueshëm, nëse dëshironi. Përbëhet nga xham i errësuar dhe mbron në këtë mënyrë ndaj dritës apo nxehtësisë së fortë.

Škoda Kodiaq Komfort

Xham i ngrohur

Shi apo diell, xhami i përparmë opsional me ngrohje bën të mundur që xhami të ngrohet pa ju penguar shikueshmërinë. Dhe krahas efektit ngrohës, ofron gjithashtu mbrojtje ndaj rrezeve ultravjollcë gjatë ekspozimit në diell.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore