Škoda Kodiaq Clever details

Hapje dhe mbyllje komode

I keni duart e zëna për të hapur apo mbyllur bagazhin? Thjesht lëvizni pak këmbën nën prapakolp dhe dera e bagazhit hapet dhe mbyllet si me magji.

Škoda Kodiaq Clever details

Bashkim rimorkio me rrotullim elektrik

Ganxha tërheqëse, e komanduar nëpërmjet një butoni në hapësirën e bagazhit, mund të hapet ose të mbyllet, kështu që nuk ka nevojë që të çmontohet pas përdorimit. Kodiaq zotëron një kapacitet tërheqës mbresëlënës prej 2.500 kg.

Škoda Kodiaq Clever details

Mbrojtja e buzës së derës

Kur dyert anësore hapen, një sistem mbrojtës i skajeve aktivizohet automatikisht. Kështu Kodiaq mbron jo vetëm veten, por edhe automjetet e tjera nga gërvishtjet: zgjidhje e përkryer për hapësirat e ngushta të parkimit.

Škoda Kodiaq Clever details

Çadra

Në secilën derë të përparme ka një ndarje e veçantë me çadër origjinale Kodiaq të integruar. Ndarjet janë projektuar në mënyrë që të kullojnë jashtë ujin e shiut, duke mbajtur të thatë ambientin e brendshëm.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore