Škoda Kodiaq Clever details

Siguria e fëmijëve

Me anë të shtypjes së një butoni, ju e bëni udhëtimin edhe më të sigurt për të dashurit tuaj. Bllokuesi për sigurinë e fëmijëve bëjnë të mundur që xhamat dhe dyert anësore të mos hapen.

Škoda Kodiaq Clever details

Relax-Paket

Me paketën Relax-të përbërë nga mbështetëse koke të komandueshme për sediljet e jashtme - pasagjerët në pjesën e pasme shijojnë rehati maksimale dhe gjumë të qetë gjatë udhëtimeve të gjata.

Škoda Kodiaq Clever details

Mbështetëse qendrore me kuti

Në mbështetësen e përparme të krahut ka një hapësirë të gjerë ruajtjeje e cila ju lejon të mbani pajisjet tuaja elektronike në siguri. Hapësira magazinuese është e pajisur me një mekanizëm të kthyeshëm në njërën anë ju lejon të mbani pijet dhe monedhat, ndërsa në anën tjetër vendosjen e objekteve më të mëdha.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore