Škoda Kodiaq Lidhshmëria

Škoda CONNECT

Ky produkt i ri i lidhjes ofron informacion online mbi trafikun, qasje në distancë përmes smartfonit tek funksionet e zgjedhura të automjetit dhe shumë më tepër. Një funksion i telefonatës urgjente është pjesë përbërëse e kësaj.

Škoda Kodiaq Lidhshmëria

Telefonatë urgjence

Paketa e konektivitetit të Kodiaq përfshin edhe një lidhje për telefonata urgjente. Sistemi i telefonatës urgjente aktivizohet duke shtypur butonin e kuq në tavanin e automjetit. Në rast aksidenti, me aktivizimin e një airbag-u, fillon automatikisht edhe telefonata urgjente.

Škoda Kodiaq Lidhshmëria

SmartLink

Falë SmartLink (MirrorLink™, Apple CarPlay dhe Android Auto) mund të përdorni me siguri smartfonin tuaj gjatë udhëtimit përmes sistemit të infoargëtimit. Kjo vlen edhe për aplikacionet e zgjedhura në smartfonin tuaj të cilat janë certifikuar për përdorim në automjete dhe kompatibël me MirrorLink™, Apple CarPlay dhe Android Auto.

Škoda Kodiaq Lidhshmëria

Telefonbox

Telefonbox është më shumë se një hapësirë praktike ruajtjeje. Këtu mund të karikoni celularin pa tel dhe të amplifikoni valët celulare nëpërmjet antenës. Edhe me një mbulim të dobët valësh, Telefonbox mund të bëjë dhe të presë telefonata celulare.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore