Škoda Kodiaq Einfaches Einparken

Area-View

Pamja e ambientit "Area View" ofrohet nga 4 kamera të cilat mundësojnë shfaqje të hapësirës së plotë përreth automjetit. Imazhi transferohet në kohë reale në ekranin e sistemit të infoargëtimit duke ju lejuar të reagoni shpejt në çdo situatë.

Škoda Kodiaq Einfaches Einparken

Anhängerrangier-Assistent

Dëshironi të blini një rimorkio por keni frikë ta manovroni? Asistenti i ri i manovrimit të rimorkios merr kontrollin kur ecni mbrapsht ngadalë me një rimorkio ose karvan. Ju mjafton vetëm të vendosni se ku dëshironi të manovroni, kur të filloni dhe ku të ndaloni. Një lojë fëmijësh.

Škoda Kodiaq Einfaches Einparken

Rückfahrkamera mit Waschdüse

Nëse nuk frenoni në kohë kur ecni mbrapsht, pavarësisht sinjalit paralajmërues, Kodiaq, falë asistentit të frenimit dhe manovrimit, frenon automatikisht automjetin për të shmangur përplasjen.

Škoda Kodiaq Einfaches Einparken

Rückfahrkamera mit Waschdüse

Sensorët e rinj të gjithanshëm të parkimit janë plotësuesit perfektë të asistentëve të parkimit me ndihmën e parkimit. Sensorët e parkimit ndihmojnë shoferin gjatë procesit të parkimit dhe funksionojnë në kombinim me të gjitha sistemet e infoargëtimit të disponueshme për Kodiaq.

Škoda Kodiaq Einfaches Einparken

Auspark-Assistent

Kur ecni për dalje nga vendparkimi, asistenti i parkimit pikas automjetet në ardhje nga anash. Një sinjal akustik paralajmëron shoferin mbi një përplasje të mundshme. Ana në rrezik aksidenti shfaqet në ekranin e infoargëtimit, fillimisht me ngjyrë të verdhë, më pas me të kuqe. Nëse është e nevojshme, frenimi aktivizohet automatikisht.

Škoda Kodiaq Einfaches Einparken

Rückfahrkamera mit Waschdüse

Vendosja e marshit indietro aktivizon kamerën për ecjen mbrapsht. Imazhi është i dukshëm në ekranin e infoargëtimit i cili shfaq gjithashtu linjat dinamike udhëzuese. Këto skicojnë drejtimin që do të merrte automjeti në këndin aktual të timonit dhe tregojnë se si duhet të drejtohet automjeti për parkim optimal.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore