Škoda Kodiaq Siguria

Jastëkët e ajrit të shoferit dhe pasagjerit

Airbag-u për shoferin ndodhet në timon. Airbag-u për pasagjerin para ndodhet në kroskot dhe mund të çaktivizohet në rast se duhet të montohet një sedilje për fëmijë.

Škoda Kodiaq Siguria

Jastëk ajri në gju për shoferin

Airbag-u nën boshtin e timonit mbron gjunjët dhe këmbët e shoferit.

Škoda Kodiaq Siguria

Jastëkët e kokës

Airbag-ët e aktivizuar të kokës ofrojnë një amortizues që mbron jo vetëm pasagjerin para, por edhe ata mbrapa nga dëmtime të mundshme të kokës.

Škoda Kodiaq Siguria

Jastëkët anësorë para dhe mbrapa

Këta katër airbag-ë shërbejnë si mbrojtje për shtyllën kurrizore dhe kraharorin e drejtuesit dhe të pasagjerit në rast goditje anësore.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore