Skoda Kodiaq Gjerësia

HAPËSIRA E SHOFERIT DHE PASAGJERIT

Pjesa e brendeshme ju mirëpret dhe ju jep ndjesinë e sigurisë dhe rezistencës. Paneli i kroskotit dominohet nga katër prurëse të mëdha vertikale ajri dhe ekrani qendror i infoargëtimit. Një element dekorativ ndan pjesën e sipërme dhe të poshtme të panelit të kroskotit.

Akoda Kodiaq Gjerësia

HAPËSIRA PËR FËMIJË

SUV më e madhe e Skoda-s është makina familjare ideale. Foshnja apo adoleshentë. Në Kodiaq mund të nxërë lehtësisht deri në pesë fëmijë. Sigurisht, ka pika montimi Isofix në sediljet e jashtme të rreshtit të dytë.

Skoda Kodiaq Gjerësia

HAPËSIRA PËR RELAKSIM

Me Skoda Kodiaq udhëtoni në nivel Business Class sa i përket komfortit. Ata që ulen në sediljet mbrapa mund t'i lëvizin ato para dhe mbrapa në një gjatësi prej 18 cm dhe të përshtatin individualisht mbështetësen e shpinës. Me mbështetëse të posaçme për kokën mund të mbështeteni dhe të relaksoheni.

Skoda Kodiaq Gjerësia

HAPËSIRA E BAGAZHIT

Me Kodiaq merrni gjithçka që është e rëndësishme për ju. Bagazhi është më i madhi në klasin e tij, duke ofruar një vëllim bazë ngarkese prej 720 litrash dhe me sedilje të palosura, 2.065 litra.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore