Skoda Kodiaq Dizajn

FENERET PARA

Koncepti i dizajnit për fenerët para është një nga elementët karakteristikë të projektimit të Kodiaq-ut. Dritat e mprehta të mjegullës janë vendosur në mënyrë të mbrojtur nën fenerët kryesorë.

Škoda Kodiaq Dizajn

PAMJA ANASH

Skajet precize dhe sipërfaqet e lëmuara krijojnë një bashkëveprim unik të dritës dhe hijes. Parapetat dhe pragjet anësore e tregojnë qartazi se ky automjet ndihet komod edhe në rrugë të pashtruara.

Skoda Kodiaq Design

PJESA E PASME

Pamja e pasme e automjetit dominohet vizualisht nga dritat me shkëlqim të lartë në formë C, pjesët e jashtme të të cilave janë vendosur në karrocerinë anësore. Prapakolpët ua bëjnë të qartë shpejt të gjithëve se me çfarë keni të bëni.

Skoda Kodiaq Dizajn

E FUQISHME

Dizajni i Skoda është qartësisht i dukshëm në maskarinon e Kodiaq, e cili është përkthyer po ashtu në gjuhën e dizajnit të një SUV. Kuadrati trapezoidal i kromuar ka 13 pllaka vertikale të sistemuar në çifte.

Skoda Kodiaq Dizajn

KRISTALL-DESIGN

Dritat e pasme LED kanë formën tipike C. Anash, mund të shihni gjithashtu lukun kristalor të pjesëve të jashtme. Përveç kësaj, forma e dritave të pasme është e rafinuar në mënyrë aerodinamike për të optimizuar lëvizjen e ajrit përreth makinës.

Skoda Kodiaq Dizajn

LARTËSIA NGA TOKA

Një lartësi e rafinuar nga toka, një sistem inteligjent 4x4, një karroceri e fuqishme dhe një sërë sistemesh elektronike të asistencës për ecje në terren të vështirë e bëjnë Skoda Kodiaq automjetin offroad perfekt.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore