ŠKODA KODIAQ RS Dizajn i zgjuar i jashtëm

Hapje dhe mbyllje komode

Dëshironi ta hapni apo ta mbyllni bagazhin dhe i keni duart e zëna? Thjesht kaloni këmbën nën prapakolp dhe dera e bagazhit hapet ose mbyllet, si me magji.

ŠKODA KODIAQ RS Dizajn i zgjuar i jashtëm

Ganxha tërheqëse

Ganxha tërheqëse e zgjatshme me komandim elektrik është tejet praktike. Ganxha tërheqëse me prizë të integruar zhbllokohet nëpërmjet një butoni që ndodhet në bagazh.

ŠKODA KODIAQ RS Dizajn i zgjuar i jashtëm

Mbrojtja e buzës së derës

Kur dyert anësore hapen, një sistem mbrojtës të skajeve aktivizohet automatikisht. Kjo do të thotë se KODIAQ RS jo vetëm që mbron veten, por edhe automjetet e tjera nga gërvishtjet: zgjidhje e përkryer për hapësirat e ngushta të parkimit.

ŠKODA KODIAQ RS Dizajn i zgjuar i jashtëm

Çadra

Në secilën derë të përparme ka një ndarje me një çadër origjinale KODIAQ të integruar. Ndarjet janë projektuar në mënyrë të tillë që të nxjerrin ujin e shiut nga makina dhe të mbajnë të thatë ambientin e brendshëm.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore