Škoda Kodiaq RS Sicherheit

Stau-Assistent

Ky sistem ofron më shumë siguri dhe komfort në bllokimet e trafikut dhe lëvizjen stop-and-go. Asistenti i bllokimit në trafik përdor kontrollin automatik të distancës (ACC) e asistentin e ruajtjes së korsisë dhe kombinon funksionet e tyre.

Škoda Kodiaq RS Sicherheit

Spurwechsel- mit Seiten-Assistent

Falë dy sensorëve të radarit në pjesën e pasme, asistenti i ndryshimit të korsisë me asistentin anësor zbulon automjetet që afrohen nga prapa ose që ndodhen në këndin e verbër. Shoferi informohet për këtë nëpërmjet një sinjali LED në pjesën e brendshme të kasave të pasqyrës së jashtme. Asistenti i ruajtjes së korsisë me asistentin anësor mund të pikasin automjetet në distancë prej afro 70 metrash, duke paralajmëruar në mënyrë efektive shoferin për situatat e rrezikshme në autostrada dhe rrugë ndërurbane.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore