Škoda Kodiaq RS Komfort-Assistenten

Automatische Distanzregelung

Krahas kontrollit parashikues të shpejtësisë, asistenti radar ballor mat distancën me automjetin para dhe mundëson ruajtjen e një distance të sigurt.

Škoda Kodiaq RS Komfort-Assistenten

Verkehrszeichen-Erkennung

Kamera multifunksionale dhe sistemi i navigimit bashkëpunojnë për të njohur disa shenja trafiku dhe për t'i shfaqur ato në ekranin me ngjyra Maxi-DOT.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore