Škoda Kodiaq Einfaches Einparken

AREA-VIEW

Pamja e ambientit "Area View" ofrohet nga 4 kamera të cilat mundësojnë shfaqje të hapësirës së plotë përreth automjetit. Imazhi transferohet në kohë reale në ekranin e sistemit të infoargëtimit duke ju lejuar të reagoni shpejt në çdo situatë.

Škoda Kodiaq Einfaches Einparken

ANHÄNGERRANGIER-ASSISTENT

Dëshironi të blini një rimorkio por keni frikë ta manovroni? Asistenti i ri i manovrimit të rimorkios merr kontrollin kur ecni mbrapsht ngadalë me një rimorkio ose karvan. Ju mjafton vetëm të vendosni se ku dëshironi të manovroni, kur të filloni dhe ku të ndaloni. Një lojë fëmijësh.

Škoda Kodiaq Einfaches Einparken

AUSPARK-ASSISTENT

Kur ecni për dalje nga vendparkimi, asistenti i parkimit pikas automjetet në ardhje nga anash. Një sinjal akustik paralajmëron shoferin mbi një përplasje të mundshme. Ana në rrezik aksidenti shfaqet në ekranin e infoargëtimit, fillimisht me ngjyrë të verdhë, më pas me të kuqe. Nëse është e nevojshme, frenimi aktivizohet automatikisht.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore