Škoda Kodiaq RS Fuqia

Motori më i fuqishëm me naftë

Vetëbesimit të pastër të Kodiaq i jep një tjetër shtytje të fuqishme RS- Outfit. Zemra e ADN-së së sportive është një motor i gjallë BiTurbo 2.0 litërsh me naftë me një fuqi prej 240 kf (176 kW). Kjo performancë mbresëlënëse shoqërohet me një moment force maksimale prej 500 Nm.

Škoda Kodiaq RS Fuqia

Sistem progresiv

Kontrolli mbresëlënës i automjetit përmirësohet më tej me sistemin progresiv të drejtimit, i cili kërkon më pak lëvizje timoni dhe ofron një përvojë drejtimi dukshëm më dinamike, sidomos në kthesa.

Škoda Kodiaq RS Fuqia

Kontroll dinamik i amortizimit DCC

Kontrolli dinamik i amortizimit (DCC) monitoron vazhdimisht sjelljen e ecjes dhe, nëpërmjet përzgjedhjes së profilit të ecjes, mund të përshtatet me stilin individual të ngarjes - Normal, Komfort, Eco, Sport, Individual ose Snow . Kështu shndërroni Kodiaq RS nga një automjet të rehatshëm transporti në një veturë të të gjitha terreneve, me cilësi superiore.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore