Škoda Kodiaq RS Pjesa e jashtme

Grilë radiatori me shkëlqim të zi

Elementet e zinj me shkëlqim në maskarino i japin Škoda Kodiaq RS profilin e saj dinamik.

Škoda Kodiaq RS Pjesa e jashtme

Fenerët LED dhe parakolpi para

Teknologjia LED është standarde në bordin e Kodiaq RS të ri. Fenerët LED me konturet e tyre karakteristike të dritave të ditës i japin SUV-së pamjen e saj të veçantë. Parakolpët e lyer me ngjyrën e karrocerisë plotësojnë në mënyrë perfekte pjesën ballore sportive.

Škoda Kodiaq RS Pjesa e jashtme

Rrota aliazhi 20" - XTREME

Karakteri unik i rrotave prej aliazhi XTREME 20", ngjyrë antracit, theksohet më tej me kllapat e kuqe të frenave.

Škoda Kodiaq RS Pjesa e jashtme

Vemendje ne detaje

Me detajet e zeza, të ngjashme me vizatimin e fytyrës për luftë, Kodiaq RS i ri tregon se është i gatshëm në çdo kohë. Pavarësisht ngjyrës që zgjidhni për automjetin: Ajo plotësohet në mënyrë perfekte me thekse të zeza me shkëlqim, për shembull, në konturet e xhamave anësorë, në binarët e kabinës dhe në kasat e pasqyrave të jashtme.

Škoda Kodiaq RS Pjesa e jashtme

Pjesa e pasme sportive

Pamja mbrapa me fenerët LED thekson karakterin sportiv të Kodiaq RS të ri. Prapakolpi spikatës dominohet nga difuzori i zi dhe dy marmita të gjera trapezoidale me sipërfaqe të kromuar. Një tjetër detaj karakteristik është logoja RS-Logo

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore