ŠKODA KAROQ Clever Details

Mbështetësja e krahut në mes me Jumbo-Box

Në mbështetësen e përparme të krahut është një hapësirë e gjerë magazinuese e cila ju lejon të mbani pajisjet tuaja elektronike në mënyrë të sigurt. Hapësira magazinuese është e pajisur me një insert të kthyeshëm, i cili në njërën anë ju lejon të mbani pijet dhe monedhat, ndërsa në anën tjetër vendosjen e objekteve më të mëdha.

ŠKODA KAROQ Clever Details

Tavolinë e palosshme mbrapa

Në mënyrë opsionale, KAROQ ka një tavolinë të palosshme në pjesën e pasme të sediljeve të përparme me një mbajtës gote të lëvizshëm.

ŠKODA KAROQ Clever Details

Telefonbox

Kutia praktike e telefonit përpara levës së marshave përforcon sinjalin e aparateve tuaj celularë. Këtu smartfoni juaj karikohet gjatë udhëtimit pa lidhje me tel (karikim në mënyrë induktive).

ŠKODA KAROQ Clever Details

Mbështetëse krahu me mbajtës gote.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore