Lidhja ŠKODA KAROQ

Info-argëtimi Online - Informacion trafiku/Google Earth

Gjeni gjithmonë rrugën më të mirë të mundshme: Falë informacionit më të fundit për trafikun, keni një panoramë të përsosur për çdo udhëtim. Kjo ju lejon të reagoni menjëherë për situata të reja të tilla si kantiere punimesh apo bllokime trafiku. Me ndihmën e Google Earth ju mund të bëni edhe udhëtim virtual kudo në botë.

Lidhja ŠKODA KAROQ

Remote Access

Në smartfonin tuaj shfaqet pozicioni i saktë i automjetit edhe në parkingje të mëdhenj, duke përfshirë adresën, orën dhe datën e parkimit.

Lidhja ŠKODA KAROQ

SOS-Taste

Paketa e lidhjes së KAROQ përfshin gjithashtu një lidhje për telefonata emergjente. Sistemi i telefonatës emergjente aktivizohet duke shtypur butonin e kuq në tavanin e automjetit. Në rast aksidenti, me aktivizimin e një airbag-u, fillon automatikisht edhe telefonata emergjente.

Lidhja ŠKODA KAROQ

SmartLink

Falë SmartLink (MirrorLink™, Apple CarPlay dhe Android Auto) mund të përdorni me siguri smartfonin tuaj gjatë rrugës përmes sistemit të info-argëtimit. Kjo vlen edhe për aplikacionet e zgjedhura në smartfonin tuaj të cilat janë të certifikuara për përdorim në automjete, kompatibël me MirrorLink™, Apple CarPlay dhe Android Auto.

Lidhja ŠKODA KAROQ

Columbus

Sistemi i radio-navigaimit Columbus kontrollohet në mënyrë të përshtatshme nëpërmjet ekranit me prekje 8-inç. Rangu i funksioneve përshin Bluetooth, SmartLink dhe WLAN. Katër altoparlantët e përparmë dhe të pasmë garantojnë tinguj të përsosur.

Lidhja ŠKODA KAROQ

Soundsystem CANTON

Dëgjoni muzikë dhe libra audio me cilësi të shkëlqyeshme zëri falë sistemit CANTON-Sound. Ai përfshin dhjetë altoparlantë me performancë të lartë, duke përfshirë një altoparlant qendror në bordin komandues dhe një nënvufer në bagazh. Sistemi i zërit ofron një fuqi dalëse prej 575 vatësh.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore