Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA KAROQ Offroad

Katër rrota aktive

Diferenciali i kontrolluar elektronikisht siguron ecje me katër rrota aktive. Shpërndarja e fuqisë në transmisionin e aksit të pasmë kryhet automatikisht në mënyrë që avantazhet e diferencialit të përparmë të përdoren në kushte normale rruge, ndërsa transmisioni për të gjitha rrotat përdoret në terren të vështirë.

ŠKODA KAROQ Offroad

Asistenti Offroad

Me sistemin inteligjent Offroad-Modus, që mund të përdoret me shpejtësi deri në 30 km/h, keni nën kontroll edhe terrenin më të vështirë. Sistemi Offroad përshtat karakteristikat e motorit, sistemet e asistencës e kontrollin elektronik të stabilizimit për kushtet ekstreme. Funksionet e aktivizuara shfaqen në ekranin e sistemit të info-argëtimit.

ŠKODA KAROQ Offroad

Offroad-Butoni

Me sistemin inteligjent Offroad-Modus, që mund të përdoret me shpejtësi deri në 30 km/h, keni nën kontroll edhe terrenin më të vështirë. Sistemi Offroad përshtat me një klikim karakteristikat e motorit, sistemet e asistencës dhe kontrollin elektronik të stabilizimit për kushtet ekstreme. Funksionet e aktivizuara shfaqen në ekranin e sistemit të info-argëtimit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore