Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Komoditeti ŠKODA KAROQ

Rregullatori automatik i distancës (ACC)

Sistemi i kontrollit të shpejtësisë me rregullatorin automatik të distancës matin distancën dhe shpejtësinë përkatëse të automjeteve përpara (rangu i funksionimit nga 25 deri 160 ose 210 km/h për kutitë manuale të shpejtësisë dhe nga 0 deri në 160 ose 210 km/h për automjetet me transmision dyfishtë DSG) dhe sigurojnë që ju të mund të caktoni distancën nga automjeti që keni përpara.

Komoditeti ŠKODA KAROQ

Njohja e shenjave rrugore

Kamera e integruar në pjesën e pasme të pasqyrës njeh shenjat e trafikut përgjatë rrugës. Një modul përpunimi imazhi kërkon nëpërmjet kameras për shenja të njohura rrugore dhe krahason rezultatin me të dhënat e sistemit të navigimit.

Njohja e shenjave rrugore regjistron kufijtë e shpejtësisë dhe ndalimet e parakalimit, si dhe shenjat e përfundimit të tyre si dhe treguesit e tjerë shtesë (p.sh., në lagështirë, njeh shigjetat, etj.). Shenjat e trafikut shfaqen si piktograme në ekranin multifunksional si dhe në ekranin e sistemit të navigimit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore