Another way

KAROQ i ri

Rrahje zemre mbi katër rrota

Rrahje zemre mbi katër rrota

Rrahje zemre mbi katër rrota

Rrahje zemre mbi katër rrota

Rrahje zemre mbi katër rrota

Rrahje zemre mbi katër rrota

Highlights: ŠKODA KAROQ

Komoditeti që bën që zemra të rrahë më fort

Natyra nuk fal asnjë kompromis, lejon vetëm kombinimin më të mirë të mundshëm. Estetika e fuqishme e KAROQ kombinohet me një trup të jashtëzakonshëm me cilësi off-road mbresëlënëse. I prodhuar për t'i bërë ballë kushteve më të vështira. Pamja e tij prezantohet me elegancë plot vetëbesim.

Teknologjia Simply Clever

Më shumë informacion për sistemet e asistencës së ŠKODA-s mund ta gjeni këtu.

Lidhja

Me KAROQ, ju mund ta lini botën prapa - megjithatë, jeni të lidhur me të kudo dhe kurdo. Falë një lidhjeje të përhershme me internetin, jo vetëm argëtimi dhe informacionet janë vetëm një klik larg, por edhe sistemet e veçanta të asistencës.

Më shumë informacion për ŠKODA Connect, SmartLink dhe SmartGate mund ta gjeni këtu.