Škoda Karoq Teknologji

Dera e bagazhit me hapje automatike

Nëse i keni duart e zëna për momentin, derën e bagazhit mund ta hapni dhe ta mbyllni automatikisht me këmbë. Pedali virtual nën automjet ju mundëson funksionimin pa prekje të derës së bagazhit.

Škoda Karoq Teknologji

Ganxha tërheqëse

Gjithmonë gati: Ganxha tërheqëse e rrotullueshme Karoq mund të zhbllokohet lehtësisht duke përdorur një çelës elektrik që ndodhet në bagazh, prandaj është gati të largohet nga rimorkioja pa mund.

Škoda Karoq Teknologji

Mbajtëse tabletash

Me mbajtësen e tabletës, është më e lehtë t'i mbash të lumtur pasagjerët e vegjël. Një pikë plus e veçantë është mbajtësi i tabletës që mund të bashkëngjitet lehtësisht dhe në mënyrë të sigurt me shufrat e mbështetëses së kokës.

Škoda Karoq Sportline Teknologji

Sistemi i zërit CANTON

Sistemi opsional i zërit CANTON me një fuqi dalëse prej 550 vatësh, përfshin dhjetë altoparlantë me fuqi të lartë: tetë në dyert anësore, një altoparlant qendror në kroskot dhe një nënvufer në bagazh.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore