Karoq LIDHSHMËRIA

Škoda CONNECT

Shërbimet online të Skoda Connect ju ofrojnë shërbime navigimi dhe informimi, opsionin për të kontrolluar funksionet e automjetit nëpërmjet smartfonit si dhe mundësinë për të komunikuar me qendrën e servisit të Skoda-s. Funksioni i telefonatës urgjente është pjesë përbërëse e kësaj veçorie.

Karoq LIDHSHMËRIA

HOT BUTTONS

Butoni i kuq SOS në të djathtë telefonon për ndihmë të menjëhershme kur përfshiheni ose jeni dëshmitar në një aksident të rëndë rrugor. Në rast defekti, mund të kontaktoni qendrën e servisit duke shtypur butonin qendror. Nëse dëshironi informacion, butoni në të majtë ju lidh me linjën e informacionit të Škoda-s.

Karoq LIDHSHMËRIA

SMARTLINK

Falë SmartLink (MirrorLink™, Apple CarPlay dhe Android Auto) mund të përdorni me siguri smartfonin tuaj gjatë udhëtimit përmes sistemit të infoargëtimit. Kjo vlen edhe për aplikacionet e zgjedhura në smartfonin tuaj të cilat janë certifikuar për përdorim në automjete dhe kompatibël me MirrorLink™, Apple CarPlay dhe Android Auto.

Karoq LIDHSHMËRIA

DY LIDHJE ME USB

Skoda Karoq i pajisje standarde, dy porta USB-je për lexuesit e jashtëm të multimedias dhe media të memorizuar (çelës USB).

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore