Škoda Karoq Siguria

Pesë yje për Karoq

Škoda Karoq është vlerësuar me pikët maksimale sa i përket sigurisë. U vlerësua me rezultatin më të lartë me pesë yje në provën e përplasjes Euro NCAP dhe në këtë mënyrë u ofron të gjithë pasagjerëve siguri optimale.

Škoda Karoq Siguria

Airbags

Deri nëntë airbag-ë koordinohen automatikisht me rripat e sigurimit me tre pika dhe mbështetëset e sigurisë së kokës dhe mbrojnë shoferin dhe pasagjerët nga dëmtimet.

Škoda Karoq Siguria

Detektimi i përgjumjes

Detektimi i përgjumjes zvogëlon rrezikun e një situate të rrezikshme që mund të vijë për shkak të përgjumjes. Sistemi monitoron sjelljen e shoferit dhe nxjerr përfundime në lidhje me lodhjen e tij. Nëse është e nevojshme, lëshon një mesazh paralajmërues dhe rekomandon një pushim.

Škoda Karoq Siguria

Mbrojtja proaktive

Nëse ekziston mundësia e një përplasjeje, ky sistem sigurie në mënyrë proaktive shtrëngon rripat e sigurimit dhe mbyll xhamat anësorë elektrikë si dhe tavanin panoramik për të minimizojë rreziqet e mundshme dhe të përgatisë banorët për përplasjen.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore