ŠKODA KAROQ Komfort

Virtual Cockpit

Virtual Cockpit ofron një pasqyrë perfekte dhe mund të shfaqë informacione nga kompjuteri i bordit në kombinim me informacione të tjera, të tilla si navigimi. Mund të zgjidhni mes katër prezantimeve standarde dhe një pamjeje sportive duke përdorur butonin mbi timonin shumëfunksional.

ŠKODA KAROQ Komfort

Kontrolli dinamik i amortizimit (DCC)

Kontrolli dinamik i amortizimit (DCC) me përzgjedhje të profilit të ecjes, ju lejon të kontrolloni automjetin sipas preferencave tuaja personale. Me prekjen e një butoni mund ta shndërroni KAROQ-un e ri në një mjeshtër të vërtetë të terrenit të vështirë.

ŠKODA KAROQ Komfort

Tavani panoramik

Me tavanin panoramik prej xhami, KAROQ jo vetëm që hap pamje krejtësisht të reja, por bën që hapësira e brendshme me përmasa bujare të duket edhe më e gjerë.

ŠKODA KAROQ Komfort

Drejtues progresiv

Për kontroll më të mirë dhe shkathtësi në rrugët me kthesa, KAROQ mund pajiset me drejtimin progresiv. Ai ndryshon raportin e drejtimit në varësi të këndit të timonit duke ofruar kështu një transmetim më të mirë të drejtimit dhe më shumë kontroll. Në këtë mënyrë, mund të kontrolloni rrugët me kthesa, trafikun e dendur të qytetit dhe madje edhe hapësirën më të vogël të parkimit.

ŠKODA KAROQ Komfort

Kondicioner me tre zona

Sistemi ekskluziv i klimës siguron temperatura optimale në ambientin e brendshëm në çdo kohë, dhe shoferi, pasagjeri para dhe pasagjerët mbrapa mund të rregullojnë individualisht temperaturën në zonën e tyre - kështu e gjithë familja udhëton në rehati.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore