Škoda Karoq Sportline Komforti

KESSY

Në mbështetësen e përparme të krahut ka një hapësirë të gjerë ruajtjeje e cila ju lejon të mbani pajisjet tuaja elektronike në siguri. Hapësira magazinuese është e pajisur me një mekanizëm të kthyeshëm në njërën anë ju lejon të mbani pijet dhe monedhat, ndërsa në anën tjetër vendosjen e objekteve më të mëdha.

Škoda Karoq Sportline Komforti

Frena elektrike

Në mënyrë opsionale, Karoq ka një tavolinë të palosshme në pjesën e pasme të sediljeve të përparme me një mbajtës gote të lëvizshëm.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore